Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 32
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja
KALA

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 28945

PostForum:    Wysłany: Śro 08 Sie, 2007   Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja
No tak Rafhof był, cygarka odebrał, dyma w sklepie zrobił z bardzo ciekawego cygara, ale o tym opowie pewnie sam. Niestety nie mogłem zbyt długo pogawędzić z Kolegą gdyż na lotnisku czekała świeża porcyjka cygar do odebrania i musiałem po nią pędzić.

Jackowi bardzo dziękuje jeszcze raz, przyłączam sie do życzeń i zapraszam podczas pobytu w Polsce na cygarko do sklepu w Maximusie ;-)

a w weekend ruszymy z kolejną propozycją aukcyjną :mrgreen:
KALA

PostForum:    Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja
Witam Wszystkich,

Dziękuję Wszystkim Forumowiczom którzy barli czynny udział w licytacji jak i również tym którzy tej aukcji kibicowali.

Gratuluję zwycięscy- Jackowi
Proszę o podanie na e-mail danych do wysyłki oraz informacji o sposobie płatności.

A ja juz zastanawiam się nad kolejna aukcją ;-)

Jeśli macie jakieś sugestie to proszę o info.
KALA

PostForum:    Wysłany: Sob 28 Lip, 2007   Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja
Witam Wszystkich,

Sklep cygara-tyton.pl proponuje małą aukcję cygar.
Przedmiotem aukcji jest paczka (bundle) 20 sztuk cygar Puros Indios Roly Rothschild Maduro.
Aukcję zaczynamy od 20 zł.
Koszt wysyłki (za pobraniem lub przedpłata na konto) po stronie sklepu.
W aukcji mogą uczestniczyć tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie. ;-)
Czas trawania aukcji do 05.08.2007 r do godz 0.00.
Osoba która zaoferuje najwyższą kwotę staje się wlaścicielem cudnej paczki cygar.
Zapraszam to licytacji a przede wszystkim do dobrej zabawy ;-)

Sklep cygara-tyton.pl

* Paczka cygar w sklepie kosztuje 135 zł
  Temat: Tabaquero Sanata Clara
KALA

Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 38161

PostForum:    Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
Pierwsi forumowicze już dojechali i palą świeżutką Santa Clare :] Czekamy na reszte.
KALA

PostForum:    Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
Vincent napisał/a:
Winston Churchill napisał/a:
Vincent napisał/a:
Oj nie wiem czy sie pomieścimy, ale forumowicze podobno maja pierszeństwo ;)
Trochę dymu zrobimy ;-P

Jak to taki maly lokal, ze z siedzeniem krucho, to jak tam zapali dziesieciu chlopa to strazacy przyjada :palacz:

Na szczęście hala w której jest sklep jest ogromna. Nie wiem tylko czy nie ma czujników dymu, bo faktycznie mogą być dodatkowe atrakcje, z miss/misterem mokrego podkoszulka włącznie ;-)

witam, po kilku dniowej przerwie a właściwie walce z grypą :( musze przyznać że to co teraz dopada człowieka ... potrafi rozgrzać

Faktycznie lokal nie jest za duży i dymu może byc sporo... to może zapalimy jedno ... i każdy po machu :) :cigar:

mam nadzieję że będzie ok !
KALA

PostForum:    Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
Michal napisał/a:
Rozumiem że nie ma sztywnych ram czasowych start pokazu o tej, koniec pokazu o tej godzinie. Będzie to działać w ten sposób, że jeżeli zbierze się grupka, to wtedy zwijacz działa, tak? :)

Ja będę! Pewnie w sobotę koło południa. :)

Nie będzie żadnych ram czasowych, po prostu będzie siedział Pan i zwijał cygarka. Dokładnie tak jesli będzie pusto to pauza a jesli bedzie kilka osób to będzie mozna zobaczyc jak wygląda produkcja cygar.
KALA

PostForum:    Wysłany: Śro 21 Lut, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
Michal napisał/a:
KALA napisał/a:
Michal napisał/a:
Czy coś może się już w tym temacie rozjaśnia powoli? :)

w tym tygodniu podam dokładne informacje, na dzień dzisiejszy wiem że meksykańczyk przyleci na 100 %.

'ten' tydzień już minał... :whistling:

Faktycznie, ten czas tak szybko ucieka.

Tak więc miło jest mi zaprosić wszystkich zaintresowanych do C.H.H Maximus w dniach 3 i 4.03.2007 r na kameralny pokaz zwijania cygar przez mistrza rollingu z Meksyku z firmy Santa Clara.
Kto będzie miał czas może zajrzeć popatrzeć, będzie można zapalić, podyskutować, zapewniam jedynie miejsca stojące :) Sklep nie jest zbyt duży ale sądzę że wszyscy się zmieszczą.

Myślę że od 10.00 już będziemy gotowi, sklep jest czynny w sobotę do 17.00 w niedzielę do 16.00.

Liście tytoniu już są i ja powoli juz kręcę, zwijam ....:) :palacz3:
  Temat: cygara-tyton.pl - nowe cygaro
KALA

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 9151

PostForum:    Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   Temat: cygara-tyton.pl - nowe cygaro
a to jeszcze kolejne dwa z serii La Rosa Especial, tym razem natural
  Temat: cygara-tyton.pl - nowe cygaro
KALA

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 9151

PostForum:    Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   Temat: cygara-tyton.pl - nowe cygaro
Pojawiło się nowe cygarko w sklepie. Honduras z rodziny maduro. La Rosa Especial New Orleans Black # 3.
KALA

PostForum:    Wysłany: Pon 12 Lut, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
Michal napisał/a:
Czy coś może się już w tym temacie rozjaśnia powoli? :)

w tym tygodniu podam dokładne informacje, na dzień dzisiejszy wiem że meksykańczyk przyleci na 100 %.
KALA

PostForum:    Wysłany: Wto 30 Sty, 2007   Temat: Tabaquero Sanata Clara
W któryms z postów informowałem o tym iz w lutym pojawi się roller z Meksyku, sprawa jak najbardziej aktualna z tym że termin się przesunął na początek marca.
Planowany pobyt mistrza rollingu w Polsce to 3 - 6 marzec.
Na dzień dzisiejszy mogę zapewnić że pokaz odbędzie się w sklepie CIT-u w Maximusie i w jednej z warszawskich restauracji.
Szczegóły podam jak tylko będę miał wszystko potwierdzone.
  Temat: Obcinaczki
KALA

Odpowiedzi: 162
Wyświetleń: 57111

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pon 22 Sty, 2007   Temat: Re: Obcinaczki
Vincent napisał/a:
maciejslu napisał/a:

Ale może nadają się do... kolekcjonowania?

Do kolekcjonowania jak najbardziej ;-)

Też tak myślę. Ten rodzaj obinacza bardzo dobrze spełnia swoja rolę pod warunkiem że jest nowy lub możemy dokładnie sprawdzić stan jego ostrza. Jest to obcinacz typu V, takie nacięncie w zupełności wystarcza do obcięcia cygara.
W przypadku gdy ostrze jest długo lub niewłaściwie ekspolatowane zaczyna strzępić cygaro. Wówczas należy umiejętnie naostrzyć taki obcinacz lub ...może ktoś go kupi :)

Strona 2 z 2
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10